11/10/2019

Σε μια εκκλησία γεμάτη χρωματιστούς στολισμούς και χαμογελαστό κόσμο, πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της μικρής Ανδρονίκης. Το θέμα της βάπτισης, το οποίο επιμελήθηκε η εταιρεία Simply Unique, ήταν η Ποκαχόντας και ο στολισμός ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός!

Οι γονείς της, οι δύο νονοί της –ονόματι Τζερόνυμο και Κίτρινο Σύννεφο– και όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς τους, βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν την μικρούλα, την πρώτη σημαντική στιγμή της ζωής της. Κάπου εκεί ήμασταν κι εμείς. Με τον τρόπο μας βέβαια, όχι «φυσικά», αφού είχαμε σχεδιάσει για τη μικρή Ανδρονίκη το βαπτιστικό της φόρεμα, που δεν ήταν άλλο από το "Sweetheart Girl" φόρεμα της monomyth χειροποίητης βαπτιστικής μας συλλογής. Απλό με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, το φόρεμα ταίριαξε με την αγνότητα του μυστηρίου.

Οι νονοί της Ανδρονίκης συνδύασαν με το φόρεμά της και άλλα βαπτιστικά αξεσουάρ όπως οι πετσέτες "Wrap Nap" στο φωτεινό χρώμα της μέντας και το σετ βαπτιστικών εσωρούχων "Airy Fairy Τale" τα οποία διακρίνονται για την απαλότητά τους. Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε!

Τα όμορφα λόγια των καλεσμένων δεν έλειψαν. Τόσο η μικρούλα με το λευκό φόρεμά της όσο και ο στολισμός τράβηξαν τα βλέμματα. Κι εμείς είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που γίναμε κατά κάποιο τρόπο μέρος της ανάμνησης αυτής. Θα αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της…

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε!

Φωτογράφος: Σταυρουλάκης Βαγγέλης, The White Project, @whiteproject.gr

Στολισμός και Candy Bar: Simply Unique, @SimplyUniqueGr

Βιβή Δασκαλάκη
Λεωφ. Δημοκρατίας 44
154 51, Ν. Ψυχικό
©2024 monomyth. All Rights Reserved.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK