20/02/2019

Η χειροποίητη βαπτιστική μας συλλογή ολοκληρώθηκε, και ήρθε η στιγμή να κάνει την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση! Έτσι, συνεργαστήκαμε με την ομάδα του MATH STUDIO. Με οργάνωση, τον κατάλληλο εξοπλισμό και μια ιδιαίτερη φωτογραφική ματιά, έδωσαν σε κάθε μία δημιουργία monomyth, την προσοχή που της αξίζει. Από το στήσιμο του ρούχου, έως τις λεπτομέρειες στο φωτισμό για την τέλεια σκίαση, τα βήματα που ακολούθησαν για την ολοκλήρωση της φωτογράφισης, ήταν ιδιαίτερα επιμελημένα. Κι έτσι, τραβήχτηκαν ευδιάκριτες φωτογραφίες, που αναδεικνύουν κάθε λεπτομέρεια και κάθε προσεγμένη ραφή, την ποιότητα των υφασμάτων, αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαθέτει κάθε δημιουργία.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και τη συνεργασία μας με την ομάδα του συγκεκριμένου φωτογραφικού στούντιο, γιατί ανέδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δημιουργίες, που πλέον είστε σε θέση να γνωρίσετε κι εσείς. Ετοιμάσαμε για εσάς, μία φωτογραφική behind-the-scenes συλλογή, ώστε να μπορέσετε να γίνετε μέρος της διαδικασίας!

Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε, και σας καλούμε να περιηγηθείτε ανάμεσα στις φωτογραφίες, με τα χρώματα και τις ευδιάκριτες λεπτομέρειες, αλλά και τις ιστορίες που έχει να σας διηγηθεί κάθε monomyth δημιουργία.

Βιβή Δασκαλάκη
Λεωφ. Δημοκρατίας 44
154 51, Ν. Ψυχικό
©2024 monomyth. All Rights Reserved.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK